torsdag

Hade en mysig kväll i tisdags med min lilla Tarzi. Vi åt massa gott, kollade på film och pratade. By the way, se INTE 127 hours. Seriöst den sög ju? Allt som hände va att han satt fast i en klippa och hallucinerade typ hela filmen. Igår när jag kom hem städade jag, drog o mötte linnie och sara för lite hårshopping och träffade min fina dani en snabbis. Sen chillade jag med paps hela kvällen kollade på filmen Grown Ups, sjukt bra! Riktig feel good film och det gillas!
Nu sitter jag och målar naglarna (ovanligt, känns som att de enda jag gör är att måla naglarna) och sen ska jag iväg till Gränby C för en intervju på Expert, haha får se hur det går! Ikväll blir det jobb 15.45-22.

Japp, that's it! Livet är fint men jag skulle ändå inte banga på att befinna mig på en husbåt i Kerala just nu.


tisdag

Igår fick jag äntligen träffa min lilla Daniella. <3 Hon och Anton har ju rest 'jorden runt' och jag har varit borta så det var allt för längesen vi sågs. Gick på stan och jag köpte lite saker. (förstår inte vad det är med mig, MÅSTE sluta) sen gick jag till linn och käkade skit god middag och chips med dip. Sen vidare till Pauie för myskväll med henne o grabbarna. Nu har jag varit på stan igen med Ikbrudsen och köpt lite saker (MÅSTE sluta) och snart ska jag åka till Sthlm för att spendera natten med min fina, underbara Natasja! Där ska jag leta efter en väska och sen så får det vara bra. Så de så.

Aja, PÖSS!



Saknar dig min finaste.



friday

Min enda lediga dag den här veckan, nice! Har spenderat den med min lilla Aida och min lilla sami. Fikade lite, gick på stan lite osådär. Gjorde av med pengar fast jag inte får osådär. Ikväll ska jag ut och käka med Linnie och Derblomman. Blir pizza på Basilico, mums! Är så jävla sugen på "svensk" pizza, haha. Sen jobbar  jag 7.30-16 imorgon så de blir en lugn kväll. Fast så säger jag alltid men är inte alls sugen på att gå ut i tråk uppsala, så tror faktiskt att det blir så på rikt den här gången.

PÖSS!


onsdag

Fyfan vad härligt att vakna upp såhär tidigt när solen lyser rakt in på en från fönstret. Senast jag gick upp för att jobba dag för mer än två månader sen var det helt kolsvart och iskallt ute. Så trodde nästan att det skulle vara så nu också. Fett skönt att vara ute i det här vädret hela dagen. Nu blir det jobb mellan 7.30-16, sen ska jag ut och äta med min fina gris eftersom hon åker till Oslo imorgon. Gillas INTE!

Have a nice day.



tisdag

sitter hemma hos min underbara linnie. <3 ska snart möta derblomman och gå och köpa en pizza och sen ska jag jobba kväll. Har fått jätte mycket jobb pass vilket är jävligt nice. ALLT jag bryr mig om just nu är att få massa pengar in på kontot.  Kanske inte det bästa att jobba på hemtjänsten då men vad ska man göra liksom.

Vädret är ju helt underbart nu också. Vi satt ute på balkongen o drack kaffe med bara linne. NICE!


skulle ju inte banga på att va tillbaks här direkt..


Back in Uppsala..igen

Nu är jag hemma i gamla Uppsala igen. Kändes skönt det första dygnet men nu känns det bara deppigt och jävligt. Ska försöka göra det bästa utav situationen, som jag alltid gör. Vaknar så jävla tidigt också och är skit pigg. Inte finns det något att göra på morgnarna heller. Så sitter här helt uttråkad. Men tänkte dra till Sebbe och hälsa på mina syskonbarn, kanske ta en promenad i vårsolen..
Helst skulle jag bara vilja vara i Indien nu med min fina Frida. Saknar henne så mycket. Jag är helt fascinerad över vilken fin människa hon är! Så otroligt glad över att jag lärde känna henne.

Nej, nu måste jag göra något. Får TUPPJUCK av att bara sitta här och uggla.



Saknar den här tiden som fan.


Phiphi island, Thailand

Fina, underbara Thailand! Kanske inte det mest spannande landet jag har varit i, det e som att vara i Sverige bara att de e javligt vackert o varmt. Men jag alskar de endo! 
Efter bangkok akte vi till Krabi till ett stalle som heter Ao Nang, dar lag vi mest pa stranden och tog de lungt. Men vi begav oss aven ut pa en  snorklingtur i solnedgangen. Vi stannade vid fyra oar o snorklade. Det sporegnade o askade nastan hela tiden sa pa ett stalle vagade jag inte hoppa i vattnet pga oskan. Men fy vad fint det var! Pa ett stalle vid Chicken Island snorklade vi med massa massa skinande fiskar (glomt bort namnet pa dom) vi matade dom med ananas under vattnen och da kom det bara fler o fler. Underbar kansla. Sen akte vi till en o och grillade i solnedgangen. Efter det tog vi ett kvallsdop da det var helt kolsvart o sa var det massa plankton som drog upp solljus (vet inte riktigt vad dom hette heller) sa det sog ut som att man simmade i rymden. Det var kolsvart o sa var det massa lysande "stjarnor" i vattnet. Underbart!
Vadret har har dock vart ganska daligt. Regnat varje dag men e lite soligt da och da ockso so man kan inte klaga!
Har aven vart pa en massa thai massage och jag med mina ryggproblem har blivit helt beroende! Jag ligger o stonar o later som att jag ska fa en orgasm narsomhelst. Det gor sa ont men de e ando sa skont. Dom gar pa en o slar o trycker o allt mojligt.

Idag tog vi en farja over till Phiphi oarna, sa sjukt vackert. Mycket battre an Ao Nang. Har ska vi nog stanna tills jag mst tillbaka till Bangkok for att ta flyget hem till lilla Uppsala igen. Men jag har planer, en massa planer! Kanns som att jag antligen har fatt lite perspektiv pa vad jag vill gora med min framtid. Aven om det bara e lite planer so kanns det skont att inte kanna sig helt javla nollstalld som jag brukar gora.

Aja, puss och kram.

Thailand, Bangkok

Sitter pa flygplatsen i Bangkok, jag och min lilla lilla Frida ska flyga vidare till Krabi om cirkus en halvtimme. Hursom, inte alls det som e det viktiga. Det viktiga e ju att vi faktiskt fick traffa underbara Aida igar i Bangkok. <3 Vi gick runt i ett shoppingcenter sa stort att jag aldrig sett nat liknande. Sen var vi ute och partade hela natten. Alskade Bangkok (det lilla jag hunnit se av de) och skulle garna vilja atervanda hit. Men fan vad vasterlandskt det e har. Sa himla mycket turister. Nastan lite trakigt. Men hade en underbar natt igar med fina vanner.

Har egentligen inte sa mycket att skriva. Eller egentligen har jag val for mycket att skriva, sa det slutar med att det blir tomt i skallen istallet.
Har brakat ganska mycket med kackerlackor pa senaste tiden. Tidigare var dom ingenstans och nu e dom plotsligt overallt. Feta e dom ockso. Feta som fan. Har jag nagonsin sagt att jag hatar kackerlackor? Det e de varsta jag vet. I Sri Lanka hade vi sa javla mycket kackerlackor. Sa vi sov med lampan tand och myggnattet valdigt hart omslutet runt sangen.

Haromdagen satt jag och Frida och at pa en restaurang. Jag blev ju inte lite radd nar jag kanner nat som ror sig pa mitt kna. Tittar ner och da sitter en ekorre i mitt kna och tittar pa mig som att han e beredd att hoppa upp o bita mig i ansiktet. Jag tog ner honom fran knat men han vagrade ge sig. Forsokte komma mot mig igen hela tiden, vet inte om han kanske bara blev galet kar i mig, att han alskar mig for den jag e eller om han helt enkelt var ute efter att doda.


Puss.

Sri lanka, Negombo

Aker fran Sri Lanka till Thailand imorgon. Veckan har gatt skit snabbt. Vi akte pa nan tur runt vid Sri Lanka kusten. Gillar Sri Lanka jatte mycket. Det e som ett mindre och lite mer "civiliserat" land an Indien. Men maste faktiskt saga att jag saknar Indien. Fantastiska, underbara Indien. Som frida sa, Indien e verkligen ett organiserat kaos.

Hursom, pa ett stalle har i Sri Lanka som heter Mirisa sa sag vi ca 15 bla valar. Fran en bat med endo. Harlig kansla.

Jag har helt tappat min motivation till att blogga. Orkar liksom inte sitta vid en dator o skriva nar de finns sa mycket annat harligare att gora. Synd dock, borde dokumentera sa jag kommer ihag allt sen, menmen.



RSS 2.0