In Palolem, Goa, India

Okej nu vare ett tag sen sist daram.
Ang. Bollywood filmen va gick sjalva jobbet ut pa att vi skulle ga ut och in ur en flygplats. Detta gjorde vi i ca 6 timmar, resterande 6 timmar satt vi och drack chai te och pratade med sodas (Vart nya ord for turister) Det e fan inte ett latt arbete att vara moviestar alltsa! Men vi fick iaf 500 rupies for de+mat. Och traffade skona sodas som vi gick ut med dagen efter (dock va de mediterande, yoga sodas, alltsa ingen alkohol o ga hem kl 21 men de e val trevligt de med, hehe) Hursom, nu e vi Goa pa en o som heter Palolem. Det e verkligen ett paradis har! Vi bor i sma hyddor for 16 kr per natt. Dock e man radd for att koksnotterna fran palmerna ska ramla over varan lilla hydda som typ e gjord av plywood och lite halmstran for do e de adios till oss. I hela hyddan e de sma springor har och var och nar man gar skakar hela hyddan. Alltsa inte sodar jatte saker.
Hursom, Palolem e saa nice. Skit lang stand med massa barer o restauranger langst hela stranden. Vara dagar bestor av att sola, bada, ata, sola mer, bada, ata lite mer o dricka bira. That's it. Paddla lite kajak och sodar ockso. Kanns skont att bara ta de lungt nu. Pa mandag ska vi oka till Bhaga som ockso ligger i Goa men det e dar det e mest party. Har e det bara chill men pa ett javligt nice satt. Asso man borde verkligen oka till goa om man vill ha solsemester, party, billig mat, fina strander ALLT! Love it, love it love it!

Fan va jag skriver doligt i bloggen just nu. Men nuu ska vi till vara sma hyddor, fixa oss o sen ut o ata o dricka lite bira.

POSS!

BOLLYWOOD

Okej, sitter pa samma internetcafe som forra gangen. Men nu sitter vi faktiskt har med nagra svenska killar!
Igar (eller var det forrgor, skitsamma) gick vi till Leopolds, ett kant stalle dar alla turister brukar hanga. Dom enda vi traffade pa var tva skit trakiga brittiska tjejer. Jag och frida holl alla konversationer och fick inte mycket gensvar. Vi framstod som varldens alkohlister pa kopet. Och dar satt dom med deras diet coke.

Hursom, nu till det viktiga!! Idag blev vi stoppade pa stan och forst blev vi tillfragade om vi ville vara med pa nat indiskt event i Bollywood. Vi tackade ja. Men sen traffade vi en annan snubbe som fragade om vi ville vara med i en RIKTIG Bollywood film, bli sminkade, ha peruker, klader och fa pengar och mat for det. Soklart tackade vi ja! Vi kommer aven att fa filmen sen. OCh tydligen e det manga kanda Bollywood stjarnor som ska vara med. (Har googlat pa dom) inspelningen tar 12 timmar. Vi borjar ikvall kl 18 och e klara imorgon kl 6. HOLLYWOOD NEXT!? Kanske blir film stjarnor efter det har. Who knows!? Jag som spelat teater och allt, hehe. Vi far aven ta bilder sa det kommer bli en javla massa klickande med kameran... Undra hur sminkningen kommer se ut...?

En annan bra sak e att var guide ringde oss nu o sa att vara tickets till Goa e confirmed. Dvs vi har bestamda platser pa taget. Taget till Goa tar 10 timmar. Men det ska tydligen vara jatte fin utsikt. Langtar tills vi kommer till Goa!

Berattar om hur the moviestar life is going i nasta inlagg. Can't wait huh?

India, Mumbai

Okej nu e vi i Mumbai. Resan hit gick bra. Vi delade en sov kupe med tva muslimska kvinnor i burka och deras men. Ganska otippat faktiskt. Har for forsta gangen i mitt liv sovit i samma rum som kvinnor i burka. Men dom va javligt skona faktiskt!

Hursom, vi va pa togstationen i flera timmar o vantade pa vart tag.. Da det e massa som andras hela tiden o toget stannar i bara en minut sen kor det vidare. Vantandet pa taget va de varsta jag har varit med om. Psykiskt. Barnen sprang hela tiden fram o tiggde, de kom fram en undernard liten flicka med ett pyttelitet spadbarn i famnen och tiggde och en gubbe borjade slo dom. De handikappade krop fram pa marken runt om oss. Sanna har saker etsar sig fast! Snacka om reality check. De gick aven runt kossor o ot ur soptunnorna och chillade pa sparet. Om ett tag kom blir dom ba overkorda. Apor sprang pa taken o rattar pa sporen.

Nu bor vi pa nat hotell som nan taxi chauffor lurade oss pa. Ganska skabbigt faktiskt men ratt so billigt. Sen ska vi vidare till Goa. Nu e vi ute pa stan i Mumbai. Forsoker hitta turister att hanga med men de gar inte sa bra. Ska dra till ett stalle som de brukar hanga turister pa efter de har..

Nej, orkar inte skriva mer just nu.

SAKNAR ALLA HEMMA SA MKT. <3 Pussss!

India, Agra

Tjuulilululus fran India.
Jag och Frida (varldens besta reskompis btw) sitter pa ett sunkigt internetcafe i Agra utanfor Delhi. Har forsokt logga in pa facebook hur lange somhelst vilket inte gar sa bra. Otroligt frustrerande.
Hursom, jag och Friday har det suuper bra! Det har hant sa mkt sjuka grejer sa ni forstor inte. Jag kan dra lite i korta drag.
Kommer fram till Delhi, gar hur smidigt som helst. Fixar taxi som ska ta oss till hotellet vi bokat (traffiken e GALEN! satt och spende mina sma skinkor hela resan) nar vi kommer fram e hotellet fullbokat, vi hamnar pa en turistbyro som far oss att kopa ett paket som innehaller en turist guide vid namn Johnny, hotell i fyra dagar (LYX) tagbiljett fran Agra till Mumbai och resa fran Delhi till Jaipur och resa fran Jaipur till Agra. Det va javligt tur att vi tog de kan I'M LOVING IT! Juste Tjag saga! Fuck vad detta land is confusing. Sorry min svengelska! Har ridigt elefant, okt runt pa moppe med non indisk snubbe, atit sa god mat och massa massa mer. Jag har aldrig varit med om not sont har forut.Taj Mahal va vi pa igor ockso. BEAUTIFUL! Det e sa javla fattigt har dock. Folk bor i smo hyddor och pa gatan, det e manniskor, kameler, hundar, kor och elefanter overallt. Kamelerna, korna och elefantarna gar liksom pa motorvagen. Samtidigt som bilarna, tuktuksen, mopparna, cyklarna kor ot alla holl!
Igar treffade vi nagra skona dudes fran Canada och Australien men tyvarr blev det ett valdans liv nar vi skulle fortsatta festa pa deras rum. Hela hotellpersonalen kom och knackade och sen sa kom var turistguide och hamtade oss pa rummet. Om det e nan man borde vara radd for e det var turistguide som e lite for snall om man sager sa. Idag ska vi ta taget till Mumbai vilket tar 10 timmar. Vi ligger i en kupe med nio sittsangar. Nar vi hoppar pa taget slipper vi turistguiden och ska klara oss pa egen hand. Vilket ifs kommer bli very nice. I apologize for detta daligt skrivna inlagg. Men tangentbordet funkar knappt.
Sag fram emot att komma in pa facebook och prata lite med my loved ones men det far bli en annan gang!
Har hunnit handa sa sjukt mkt pa fyra dagar men det mesta e inte blogg material faktiskt!
Aja, vi hors nar vi hors. SAKNAR ALLA HEMMA! Men vill fan inte aka hem. HEHE
Allt jag har att saga e INCREDIBLE INDIA! Dor for musiken ockso! Och kvinnorna e sa javla vackra!!

I'm going to delhi

Nu flyger jag iväg till Indien, DELHI!
CURRY CURRY NAMNAM!



Life is a prize

Ville bara skriva lite om vilka underbara dagar jag har haft på senaste tiden. Ätit massa gott, vart på bio, umgåts med mina underbara älskade nära och kära och bara njutit av livet. Sug på den ni! Man ska fan inte låta sig påverkas av det här jävla vädret. Ärligt talat är mitt liv så jävla bra egentligen! Jag har allt jag behöver. Precis allt! Ibland kan jag bli så arg på mig själv när jag kommer på mig själv med att vara bitter över livet. För vafan har jag att vara bitter över egentligen? Nadelinada.

Nu ska jag dricka kaffe med paps och sen ska jag träffa karlis och fia eftersom karlmark hälsar på från my old hometown Oslo. <3



Skärpning på bana 4

Okej, nu är det såhär va att jag drar ju iväg till Asien om tre jävla dagar. Har jag packat? Nej. Har jag fixat allt som ska fixas? Nej. På köpet så är det stor renovering i lägenheten så alla kläder ligger i sopsäckar på vinden och lite här och var. Plus att jag måste träffa min älskade familj och mina vänner massa innan jag åker (det är däremot bara roligt, önskar att det var det enda jag behövde göra) jag är så jävla dålig på att ha allt organiserat. Mitt rum är lika kaos som mina tankar. Allt med mig är bara en jävla röra. Aja, nu ska jag fan inte hänga läpp för de, slipper ju de här piss jävla vädret i två månader! Helt jävla underbart. NU ska jag fan ta tag i allt som ska göras. Dirr efter jag skrivit de här.

Nu kör vi då!

PUSSSS!


kent - passagerare



Har du den där känslan?
Vilken menar du?
Jag menar den där känslan
Av att någonting avgörande hände
När jag var ouppmärksam
Att någonting försvann

Säg att du förstår mig
Nej vad menar du?
Jag vill att du förstår mig
Så vad menar du?
Du gör det mycket svårare
än det egentligen är
Vad är min tystnad värd?


my chiiick baad (8)

Jobbat från 7.30-16. Nu blir det deckmode i sängen med mackor, te och harry potter boken. Har blivit helt besatt av harry potter igen, jag har ju mina harry perioder. Harry in my heeeart (a)


My chick bad, my chick good my chick do stuff that your chick wish she could! (:


tisdag

skulle egentligen jobbat alla dom här dagarna men har legat hemma hos paps med hög jävla feber o ba käkat o kollat på massa filmer, värt ändå! Idag träffade jag iaf brudarna en sväng på stan sen mötte jag friday som har flyttat hem nu :D vi satt på mitt golv o drack te och planerade våran Asien resa. Lite orolig över hur psyket kommer må i Indien med tanke på alla fattiga barn som typ ligger och svälter på gatorna? Vet inte om mitt känsliga hjärta klarar av sådant. Nepp, nu äre BADAAA TIME! Och sen blir det jobb hela veckan typ.





Ellie Goulding - under the sheets



You left a hand print on the door,
Like all the boys, like all the boys before
Were under the sheets and you're killing me
in our house made of paper, your words all over me
Were under the sheets and you're killing me
Like all the boys before, like all the boys before


nyårsdagen

GALEN nyårsafton, GALEN! Vi var överallt o ingenstans typ? Jag och grisen kom väl inramlades till mig vid sju-tiden. Ett tecken på att detta år kommer bli något utöver det vanliga om man säger så, höhö.
Har bara sovit hela dagen. Är fett förkyld. Blev pizza till middag, nu ska jag ta ett långt varmt bad sen kolla på film med massa glass o chips, mummma! VAFAN hände med träningen egentligen!?




Den här lilla jäveln åker till USA idag för att plugga till arkitekt i fyra år. ALL CREDD TILL HENNE!


RSS 2.0