Sunday

Skippade utgång igår. Istället körde jag myskväll hos levo. Vi kollade på He's just not that into you (så jävla bra film) och sen låg vi och skedade hela natten. Såhär tänker jag; vem behöver en kille när man har så jävla mycket fina vänner? <3 Bästa i världen, svär brush.

Snart ska jag möta ius, så ska vi dra på yoga och sen dra och kolla på fyrverkerierna och sen blire väl julbak för hela slanten, hehehehe.


PuZzZzZ


Lite småbesatt av denna låt


Torsdag

Blev utgång igår efter jobbet. En sväng till terassen och sen till Bullit. Nu ska jag och ius dra till systemet och sen ska vi på spinning. Har fått fia att börja träna med mig, wohiii. Ikväll ska johan tatuera mig :) två tatueringar på två veckor, känns nice! Sen blir det utgång! Kommer supa mig dyng innan det är dags för tatueringen, haha!

Vädret är skit men livet leker ändå!


sån jävla kärlek. <3


Onsdag

Vaknade fett tidigt och åt frulle med iapia. Sen drog jag och gymmade min nicole. Nu är jag hemma och är heeelt död. Snickarna håller på att riva ner alla skåp i köket så mamma är o köper lunch åt oss på storken, mumma! Jobb ikväll..fyfan inte så nice i de här vädret liksom. Om jag ska cykla runt i Norby dör jag lite smått!
Varför har jag börjat satsa med den här tönt bloggen igen för egentligen? Örkisch.



scööönes

Efter en lasange på storken  drog jag och tränade spinning med Anni. Fan vad nice det var! Kände verkligen hur celluiterna försvann från rumpestumpen, hehe. Ska lätt börja gå på de oftare. Nu bakar jag och iiius scones och ska kolla på film (: skulle egentligen dra ut idag men vi pallante. Vädret suger ju, så det är mysigt att kura ihop sig under ett tycke. Jappjapp, så tycker tönt annalisa iaf.


sjunde dec ba

Nepp, vart ingen bröstpiercing idag inte. Istället ringde jag och bokade tid för min första tattoo. Sjunde dec smäller de. Ska skriva Parlapiano (my last name) i nacken. Sitter och letar efter nån fin stil nu. Har en känsla av att jag kommer spåra lite efter att jag gjort min första tatuering. Brukar lätt bli så.
Shit, vad jag bloggar idag. Men är fett rastlös, är hundvakt o har inget bättre för mig. Men snart kommer min Mojito och håller mig lite sällskap, niceprice. Sen blire trääääning!


Tattoos

Sitter och spanar in en jävla massa snygga tattueringar. Vet EXAKT vad jag vill ha och vart jag vill ha. En på nacken, en på fingret och en på handleden och så på kanske lite fler ställen. Funtar även på en bröstpiercing. Japp, you heard me. Kanske går lite crazy och springer ner till darkwell och tar en här och nu. Mina minipattar behöver kryddas upp lite. Ska även tatuera mig utomlands. Funtar på att köra en liten tattoo i varje land. Typ under foten o sådär, bara som minne. Hoppas Frida är med mig på den. Äh, övertalar henne på fyllan! Brukar vara så.



Do it like a Dude


Bästa morgonen

Heeemsk morgon. Håller på att renovera hela jävla lägenheten så går ju inte att sova. Jag och fia går runt och chillar nu o lyssnar på muuusic. Strax ska jag ut med vovvsarna.


Love you.


Monday

Jobbade idag, gick som smoooooort! Nu är jag så sjukt uttråkad ska möta min lilla gris så ska vi dra en vända på max, sen tillbaka till my place för en sleepover.


VAFAN SKULLE JAG GÖRA UTAN MIN GRIS!?


Sunday

uuuunderbar dag, YEPYEP! Precis tagit en promenad hem från jobbet som gick strålande! Nu ska jag tvätta, äta äggsmörgåsar o dra o träna med Nicole.
Kul kväll i fredags, väldigt kul. Igår chillade jag stadigt hela kvällen. Niceprice.


Friiiday <3

Kvällen igår vart jääävla kult! Ba de jag ville säga om de!

Kom precis hem från il worko och tagit en megasnabb dusch! Nu ska jag sminka mig snabbt som tusan så kommer min lilla gris hit med lite skumpa, sen vidare till Bj. Sen vettefan vart kvällen för oss! Lediga imorgon så de e nice.
VAD GÖR VI!?....NU KÖR VI!





i got nothing to worry about

Blev en vända på Bullit igår, YEPPYEPP! Nu ska jag hämta ut mitt pass o sen dra o köra stenhård träning med Nicole! Ikväll blir de förkrök hos Pauie med bruuudarna och sen Esco kanske vidare till Bullit (mitt o fias nya stammishak)

NEJ PÅ MED TRÄNINGSKLÄDERNA SÅ KÖÖÖÖR VI!


So happy i could die

Chillar hemma hos den bästa! Glidit runt på stan idag med brudarna o fikat i hundra år o shoppat lite grejer... ooops! Shoppar alltid när jag är med Pauie den jäveln!
Körde stenhård träning med nicole igår men de e bra! Går som ett handikapp nu men aja smällar man får ta ba.
Ikväll blire kanske utgång. Liten utgång iaf! Booring att sitta hemma ju. Man lever ba en gång.


Måndag

Skippade utgång i fredags, körde all in i lördags istället. Först va jag och ius hos mig och drack en vinare, sen till gillet o sen Bj. Vart schmääkidäämi packad men sov en timme och drog o jobbade 7.30, då va jag nykter iaf! De som räknas.
Chillade stenhårt igår, åt god middag på 018 med bästa bästisen sen chillade hos maarit med henne o anna.

Idag jobbade jag åter igen, träffade min finafinafina anni som jag inte sett på tuuuusen år. <3 vi satt på årummet i flera timmar och ba chillade järnet, soft ju!Sen träffa jag mina andra fina brudar på en fika. Va och tränade med anni nyss, pulsmedel och jag SKAKADE. Men sköön känsla efteråt! Kommer bli deckmode i sängen, BRA! För jag ska upp 6 imörrn igen o jobba.

LIVET ÄR SÅ FUCKING UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!!






RSS 2.0