I skuggan av värmen

Igår natt kollade jag som sagt på filmen I skuggan av värmen. Där allas våran älskade Joel Kinnaman spelar en av huvudrollerna. Jag måste bara säga att filmen var så otroligt bra och trovärdig. Den speglade verkligen verkligheten.

För mig känns det som att ifall man väljer att ens pröva ta heroin måste något hemskt ha hänt i sitt liv, något riktigt jävla hemskt som man inte kan förstå om man inte varit med om det själv. Jag vill inte tro att människor börjar med heroin bara för att dom vill ha en kick och testa något kul. Vafan det kan INTE vara så. Heroin är så jävla läskigt jag förstår inte ens hur man kan våga pröva det.

Nä, asså fan droger förstör bara. Verkligen bara förstör. Det finns INGET bra med droger. Jag önskar så innerligt att droger bara skulle sluta existera för fyfan vad det förstör för människor. Och framförallt förstör fina människors personligheter.

Om ni inte har sett filmen, se den!!


Sigge och Siri

Ni kommer säkert tycka att jag är världens knasigaste människa nu men vad jag saknar mest med Uppsala är mina två smålurviga vovvar - Sigge & Siri. Jag saknar att komma hem till två överlyckliga hundar som springer iväg med alla skor, jag saknar att sova bredvid en snarkande Sigge som sparkar mig med sina tassar i sömnen, jag saknar att klia Siri på magen så att hennes tunga sticker ut, jag saknar att busa med dem, jag saknar ALLT med mina små lurvisar. Åh, hundar är nog det bästa som finns.



Gruppintervju oh no...

Nu ska jag snart åka till Rimi för en gruppintervju. Jag är inte ett dugg nervös för jag vet att det här kommer gå strålande eftersom att jag är bäst i världen. (Egentligen är jag så nervös att jag håller på att bajsa på mig)

Håll tummarna för mig nu älsklingar! Snälla låt mig inte bara stå där med orden på tungan utan att få fram något. Skulle vara så typiskt mig.

Hejdå Sverige

Nu är nästan allt klart. Fius har hjälpt mig (thank you baby baby baby).

Nu är jag helt deckad för inatt sov både karlmark och fia här OCH hundarna sov i sängen med mig och fia så det vart lite tight om plats=inte mycket sömn för min del.

Imorgon drar jag. SHIT har inte riktigt fattat det än. Känns bara som att jag ska åka och hälsa på Fabian. Men nu ska vi ju faktiskt BO tillsammans, ett rätt stort steg om ni frågar mig. Han kommer bli så jävla less på mig för jag kommer klänga på honom som en liten apa i början, då jag har saknat honom och inte riktigt har några andra kompisar där (stackars Fabian med andra ord)

Aja, nästa gång jag bloggar bor jag i Norge. Vänner mina, ni får fortsätta läsa och glöm INTE bort mig för jag glömmer er inte. Eller vafan klart ni inte gör då dödarjag er ;)

Jag har världens finaste vänner här i Uppsala. Jag är så sjukt lyckligt lottad då alla mina vänner är riktigt jävla underbara och fina. Ni är alltid viktigare än allt annat och jag kommer sakna er varje jävla dag. Men när vi träffas igen kommer det vara looovely :) OCH KOM OCH HÄLSA PÅ NÄR NI VILL!!!!!!

Och min familj då.. hallå!? HUNDARNA :'( det är typ dom jag kommer sakna mest. Mamma, pappa, perra.......:(

Aja, nu ska jag sluta vara så jävla sentimental det här kommer bli WONDERBRA!

PUSSPUSSSPUSS


Drömmar om bröllop

Ibland när jag kollar på tv eller hör några tjejer prata så kan jag tro att det är något fel på mig. Det verkar som att massor av tjejer drömmer om deras pampiga och fina bröllop. Att det har varit något de alltid drömt om och om hur underbar den dagen kommer vara.
Själv har jag aldrig lagt en tanke åt hur mitt bröllop skulle vara och jag vet inte ens om jag kommer vilja gifta mig överhuvudtaget. Jag menar om det skulle ta slut så är det ju inte bara själva lidandet över att leva utan personen man måste stå ut med utan även en massa pappersarbete, vem som ska få vad etc. Nä, pain fan.

Men OM jag nu skulle gifta mig i framtiden så vill jag inte ha ett pampigt bröllop som kostar en jävla massa pengar. Helt onödigt. Skulle bara tycka de va jobbigt att gå där vid altaret. Istället skulle jag vilja typ dra till Vegas och gifta mig där och sen åka på en FET semester i typ Karibien eller Jamaica. Det skulle ju kosta lika  mycket som att ha ett stort bröllop och det är ju fan MYCKET MER VÄRT! Jag menar om man gifter sig med killen vill man väl hellre spendera några veckor i ett paradis med honom än att spendera den på ett bröllop som är  typ som en stor fet släktmiddag där man har en vit klänning på sig. 

Erkänn att jag har rätt då? Visst? ;)

Näääk feat. Nimo Cheebs - Så jag lever mitt liv


RSS 2.0