torsdag

Seriöst jag måste göra er alla läsare (de få jag har) en tjänst. Gå in på en utav mina bästa vänner Fridas blogg. Ni kommer skratta, hon är världens roligaste den där Frida! Inte nog med att hon är rolig, hon är världens snällaste också. Två ytterst bra egenskaper. Här har ni hennes blögg; Fridaday.blogspot.com 

Ikväll blir det restaurang Tzatziki till middag. Magen bugar och bockar.



tisdag

vill sluta vara förkyld så att jag kan träna!! Börjar få spasmer här borta. Hursom, snart kommer Frida & hennes familj & hämtar upp mig, så åker vi ut till deras sommarställe. Myspys! Kan lika gärna vara sjuk där, roligare! Hoppas på lite fint väder imorgon så att man kan sola.



måndag

Sitter hemma hos världens bästa vän - Sofia. Vi har ätit oss feta, spelat yatzy & hängt med elin. Nu ska vi titta på Harold & Kumar, som är världens roligaste filmer.

Jag och Sofia är så jävla lika. Vi har exakt samma värderingar och tycker samma om det mesta. Ingen av oss skulle någonsin såra en annan människa avsiktligt. Vilket jag aldrig faktiskt har gjort heller. Det är något jag är otroligt stolt över. Jag har aldrig behandlat en annan människa illa! Och jag hoppas att jag aldrig kommer göra det heller. Vilket jag inte tror. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Svårare än så är det faktiskt inte!



Det viktigaste i mitt liv.


P&L

Piss & Line (böt namn på festivalen eftersom att hela festivalen bestod av ett evigt köande och självklart ett evigt pissande från både mig & andra...pissade överallt & ingenstans typ) var hur jävla amazing som helst. Det var ett sånt jävla härligt gäng som campade ihop & fy fabian vad jag älskar människor! Trots att jag var sjuk hela resan så hade jag det alldeles fantastiskt! Det BÄSTA av allt var ändå Deadmau5. Alltid tyckt att han är GRYM! Men live var han EPISK! Herre! Har inga bilder än, eftersom att pucko jag tog med mig en kamera som batterierna var slut på. Sån är jag, sån är jag!

Nepp, nu ska jag dra & fika med min buddy Aram the Man!

TACK för världens bästa vecka!

RSS 2.0