Stereo Love (remix)

Pumpar den här låten och taggar för jobbet. Idag är det exakt två månader tills jag inte bara är sambo med min fina pojkvän utan även min fina Karlmark :D Det gör mig jävligt happy ska jag säga er!


Karlmark och Fia va på besök;



Jag är ju lite finare och lite bättre än alla andra eftersom att jag bor på Rådhusgaten. De ni!

Fan vad jag älskar er.




Vi två är ju finast liksom, hehehe



Det här är utsikten från Fabians och min takterass. Nice huh?





Crookers Megamix

Det är förövrigt detta jag dansar runt till just nu, för en intresserade alltså.




Crookers - We Are Prostitutes

En tjej på jobbet tipsade om Crookers som spelar dubstep blandat med house. Och fan vad sköna låtar dom gör.
Lyssna!



Bästa jag hört på länge


Saknad

Sitter här i min ensamhet (som vanligt typ) och tänker på alla mina fina. Seriöst jag har verkligen de finaste vännerna och den finaste familjen. Jag är så lyckligt lottad över att jag har er, men just nu saknar jag er alla bara så mycket så att det gör ont. Jag är inte van vid det här. Jag är van vid att alltid kunna träffa er. Och nu helt plötsligt går det inte. Men det är bara att vänj sig. Vill ju inte bo i Uppsala, kan inte bo där bara för mina vänner och familj. Men det är bara så jävla svårt ibland!



Ensam med stor soffa

Haha, jag måste bara berätta en skämmig sak. I lördags bestämde jag och Fabbe oss för att åka till Gronland och hämta en soffa som bara stod i ett trapphus där. För att komma dit måste man ta tunneelbana två stationer och gå en liten bit. Så när vi kommer fram till trapphuset har jag och Fabbi verkligen trott att vi skulle kunna bära den här soffan som väger fett mycket, först till tunnelbanan, sen ha den i tunnelbanen och sen bära den hem och upp för fem trappor (hissen fungerade inte just då heller) men tillslut så hittar vi en draggrej från fabbes jobb och drar ner hela jävla soffan i tunnelbane stationen. Men när väl tunnelbanan kommer och vi lyckas dra in soffan in i tunnelbanevagnen så DRAR fabbe. Han ger mig hans mobil och drar, hahaha. Så där står jag i tunnelbanan HELT ensam med en jävla stor SOFFA!!! Förstå vilken panik jag hade. Jag menar hur fan skulle jag få ut den där soffan ur tunnelbanan!?!? Tillslut hjälper en mamma mig att få ut soffan. Då står jag nere på station med den där jävla soffan och väntar på axel och dom. Då kommer två väktare och ba; vafan är de här!? Vet du om att du kan orsaka bränder med den här!? Nu skäms du va... och ja, fan va jag SKÄMDES! hahahahaha.

Aja, det var den lilla storyn i korta drag. Nu ska jag äta Crunchys och kolla på Glamourama.

Pussis!

Tisdag

Fan va dålig jag är på att uppa!!

Aja, i söndags hade jag skiiiiiiiiiiit kul. Madde hade avskedsfest eftersom att hon drar till Gran Canaria och ska jobba. Temat på festen var religion och jag var utklädd till en hinduist. Fick improvisera då jag inte har några pengar att köpa något för. Hursomhelst förföesten hos Dani & co va skit rolig och sen vart det utgång och fan va kul de va. Alla bara dansade och dansade. (Nunnan och talibanen var ändå grymmast på dansgolvet, haha :D:D sen åkte vi hem till dani & co och deckade. Dagen efter va de jobb som gällde, de va ju inte lika kul direkt. Menmen, klarade det iallafall..

Idag har jag också jobbat till tio, sen mötte jag fabbi så drog vi och tränade och nu håller vi på o laga mat och ska äta lite gott sen och kolla på nån ruuuuulig film.

PUSS!







RSS 2.0