Fredag

Bloggar typ aldrig längre, har ingen egen dator och sitter typ aldrig vid en dator heller. Men hursomhaver, önskar att jag kunde jobba mer men det finns ju inga jobbpass. Välkommen hem till Uppsala igen.

Har gjort av med alldeles för mycket sparpengar sen jag kom hem så måste verkligen jobba! Nästa jobbpass jag har inbokat är NÄSTA helg liksom. Det suger.

Ikväll ska jag och min lilla Ius ut och käka indiskt och sen vettefan vad vi ska göra. Men de e nice ändå.

Sitter och lyssnar på KENTKENTKENT. Deras nya låtar är ju grymma, så det är precis som vanligt.



En annan sak bara. Fan vad det är underbart att kunna umgås med alla fina vänner igen. Som man kan säga allt till och alltid förstår. Jag älskar er, föralltid. <3


Politik.

Det här talet som Stellan Skarsgård höll var så otroligt sant. Det känns som att många människor som röstar på alliansen i det här valet inte riktigt har tänkt efter. Tänkt efter på Sveriges välfärd under de här 50 åren, tänkt efter på att all sjukvård varit gratis, tänkt efter på att det är vi som har ägt. Vad fan är det som har varit så dåligt egentligen!? Varför vill ni byta ett system som har fungerat jävligt jävligt bra. Det förstår jag verkligen inte. Och det gör mig ledsen, så jävla ledsen att människor är så jävla giriga att dom tänker mer på pengar än på själva människan. Och så många av er kommer att ångra er, när ännu fler sjukhus och skolor blir privatiserade. När ni inte längre har råd att få den vård när ni behöver.

Det alliansen vill det är att skapa ungefär samma system som dom har i USA. Snälla alla människor! Jag som amerikansk medborgare, som har släkt där och som har varit där själv vet att det är ett förjävligt system. Ett elakt och egoistiskt system. Och det är så hemskt att så många svenskar nu vill sträva efter samma sak. Jag har varit så stolt över att bo i ett land där man hör ihop, där man har rätt till att få den vård man vill ha, den utbildning man vill ha och den hjälp man behöver. Om alliansen vinner i år kommer jag skämmas över Sverige.

Vi alla hör ihop. Vi ska hjälpa varandra. Och vi alla ska kunna ha något att stötta oss mot under svåra tider.

Snälla alla ni som ska rösta och inte riktigt känner er säkra. Lyssna bara på vad han säger.


Städning

Har städat lägenheten nu i fyra timmar i sträck. Kill me! Och har bara städat klart badrummet och hallen och det är typ ändå inte rent. Fattar inte varför jag är så dålig på att säda? Haha. Aja, nu pallar jag inte längre! Men egentligen MÅSTE jag. Flyttar ju liksom på onsdag och då måste allt vara PERFEKT städat. Sämst ju.

Aja, ska ringa min lilla ius nu och snacka skit över en cigg. <3

Man kan inte sitta still till sån här musik;


.

Och det mest skrattretande är att detta är Sverigedemokraternas fullt seriösa valfilm år 2010!



Soko - I'll kill her


Det är nu som livet är mitt

Jag har tagit ett stort steg. Jag har äntligen lagt ner Bloglovin......Jag känner mig som en helt ny människa! Äntligen börjar mitt liv på riktigt. Inget mer tvångssittande framför datorn ända in på småtimmarna. Inget mer stanna hemma när alla andra går ut, inga fler sömnproblem. Äntligen! Nu börjar livet. På riktigt!


Jag vill känna att jag levt mitt liv!


Busy Signal One more night



Sitter hemma hos min lilla Frida Tranvik nu. Snart kommer Aida med sin kära Tobbe också. Har saknat Aida eftersom att jag typ aldrig träffar henne längre! Igår så följde jag och Pau med Anton och Dani till bussen. Så jävla sorgligt! Tänkte ringa Dani idag men sen kom jag på att hon inte är här längre ju!
Aja....that's life.
Nu ska vi käka lite lax och potatis sen ska vi dra till Robins jobb och ta en öl eller två. Ciao!


RSS 2.0