Sofia 20 år

Idag är verkligen INGEN vanlig dag, för idag är det min BÄSTA VÄNS födelsedag. Sofia Lidh Frykmark blir hela jävla 20-år! Är så ledsen att jag inte kan vara hemma i Uppsala och fira henne med alla andra. Skulle ju ta ledigt från jobbet men det fick jag inte. Åh, Sofia du är verkligen det viktigaste i mitt liv. Känner inte att jag behöver sitta och skriva ett blogginlägg om hur mycket jag älskar dig, för du och jag vet precis <3 Inga ord behövs. (okej, är så jävla trött så jag vet inte riktigt vad jag har skrivit.....) men GRATTIS


GRATTIS MAARIT

Idag fyller en av mina absolut finaste vänner 21 år! Och det är ingen mindre än Maarit Mojiton Kallio. GRATTISGRATTISGRATTIS! Du får komma till Oslo sen och fira din födelsedag i efterskott med mig! Jag väntar på dig pyttan.



Måndag

Har verkligen vaknat upp på rätt sida idag! Drog upp på takterassen och drack cola och rökte och lyssna på musik. Nu har jag gjort iordning mig, ska koka lite gröt och pumpa musik. Sen drar jag till jobbet!

Så jävla skön låt!


Måndag

Shit, vilken rolig kväll de va igår! Vi började på en bar som heter Rätt In där de har skit billig öl, drack oss lulliga och sen drog vi till Villa. GRYM MUSIK! Asså efter att jag har varit ute här i Oslo förstår jag inte hur jag någonsin kunde typ digga musiken dom spelar på Bj!? Hursomhelst, jag snodde åt mig en massa öl också. Beställde ölen, låtsades att jag skulle betala med kortet så tog jag bara ölen och gick haha. (Vad ska man göra när man är pank men fortfarande vill ha kul?)
Sen drog vi till Mono och drack ännu mer öl. Senare när allt stängde drog jag och Josefin på mission och sen så gick vi hem och deeeckade.
Idag mår jag som jag förtjänar.

Här kommer lite pics;






Hahaha "Isabelle the movie star"



RSS 2.0