Måndag

Jag bär på en väldigt konstigt känsla just nu. Känslan av att jag själv känner mig tillräcklig, men att a n d r a inte ser mig som de. Att jag känner att jag är nöjd med mitt utseende och min personlighet. När andra tycker att jag är för mullig, för tråkig etc. Det är konstigt att känna så faktiskt. Förut var det alltid jag som dömde mig själv. Nu känns det  istället som att jag blir dömd. Det ska fan inte behöva kännas så.

Jag är vacker. Jag är vacker för att jag inte bryr mig så jävla mycket om allt det där ytliga. En vacker personlighet är ett vackert utseende.

Jag brukar ofta tänka på det där. Folk som svälter sig, tränar varje dag, tänker på mat konstant etc. Hur fan orkar man!? Vi lever bara en gång. En enda jävla gång! Ska man inte då se till att vara lycklig och känna sig tillfredställd än att gå runt och tänka på hur många kg man väger. Vafan spelar de för roll, egentligen?
Tror du att killen du är intresserad av skulle tycka om dig mer om du gick ner några kilo? Tror du inte istället att han skulle tycka om dig mer ifall du blev lite gladare och log mer?
Vad skulle du föredra? En riktigt muskulös kille eller en lycklig kille.


Natti

Har suttit och pratat lite med pappa framför tvn. Min älskade, fina, underbara, snälla papi. <3

Nu ska jag lägga mig och läsa The Crocodile Bird av bästa Ruth Rendell, medan jag hör regnet smattra mot rutan. Det får gärna regna inatt, bara det inte gör det imorgon kväll när jag ska jobba.

Livet är fint. Det ska man aldrig glömma.

Godnatt.



Bilder från i fredags




Bilderna är som vanligt tagna av Pauie.


Kärlek och vänskap

Jag älskar min pojkvän något så otroligt och jag är mer än kär i min älsklings tusse. MEN mina vänner kommer dock ändå alltid i första hand. Vet ni varför? För att oavsett hur kär jag är i Fabian så kan de känslorna helt plötsligt dö ut (vilket jag verkligen inte hoppas)
Hur ofta händer det att man slutar älska sina vänner egentligen? Det har då aldrig hänt mig iallafall. Och om man börjar ta sin pojkvän i första hand hela tiden och bara är med honom så kommer du sedan stå där och känna dig som en riktig idiot, när du hela tiden dissat dina vänner som aldrig skulle sluta älska dig.
I've been there done that. Men aldrig igen. Spelar ingen roll hur jävla kär jag blir. Och efter egna erfarnheter har jag insett att det inte är nyttigt att sitta ihop med sin pojkvän. Man måste få sakna lite iallafall.

Fast just nu saknar jag Fabian så :( Det finns inget bättre än att ligga och vila på hans bröst och slingra in mina ben runt hans, samtidigt som jag pussar på hans fina ansikte. Jag svär, jag har världens bästa pojkvän. Fan vad bäst han är.

jag ska bli frisk NU

Nu har jag fått nog. Nu orkar jag faktiskt inte vara sjuk längre. Det räcker nu. Det värsta är att ögonen rinner som fan och snoret bara forsar ut. (He-he-he.) Jag är likblek, har världens påsar under ögonen, helt rödsprängd runt ögonen och näsa och håret står åt alla håll. Samtidigt går jag runt i min slitna rosa morgonrock dygnet runt.
Det finns liksom ingenting att göra. Jag är sjukt uttråkad. Jag vill bli frisk nu. Jag vill träna med baby, (fattar ni jag vill träna, vad har hänt!?!?) jag vill jobba och tjäna pengar (huu!? vem är jag egentligen?!) och shoppa lite och fika lite. (jaa, nu är gamla änsipänsi tillbaka)
Inte sitta här och snora, nysa och tycka synd om mig själv för att det känns som att huvuet ska sprängas. Aja, jag blir väl frisk förr eller senare, hehe.

Men nu till något roligare...Det är nämligen så att min Lill-Elin blir hela 18 barre idag! Hon blir 18 090909 och föddes kl 09.09.. Jag tycker det är fett coolt! He-he. Så GRATTIS till dig min älskade lilla vän. Du förtjänar att få världens finaste dag min älskade gullrumpa!




Kanye West

Kanye West är så jävla grym. Det finns ingen låt han har gjort som jag inte tycker om. Han är riktigt jävla begåvad. Och självklart så är han med i båda de här två nya låtarna som har blivit mina favoritlåtar.

Och låt texten är ju faktiskt rätt sant... Jag tänker på människor som blir helt förändrade efter att de träffade "Den Stora Kärleken". Människor man aldrig trodde skulle stadga sig, som helt plötsligt gifter sig och hela fadderullan. Så sometimes love knocks u down...Liksom-... HEHEHEHE!

Sometimes love comes around and it knocks u down..Just get back up when it knocks u down.

 


Vi är bäst.

Haha, jag och fia skulle göra en reklamfilm om Unicef. Typ "åh, cola är så gott....men tänk på barnen som inte ens kan dricka vatten.." Men jag kom aldrig riktigt så långt. Haha


Kärlek är viktigast!

Innan det var dags att cykla hem från jobbet ikväll så gick jag och några av mina arbetskollegor ut på våran vanliga kaffe och cigg paus. En del på jobbet är ju i sisådär 50-årsåldern och har varit med om mycket mer än mig. Det är alltid intressant att höra på deras berättelser. Idag berättade en kollega för mig om hur hon förlorade sin mamma.

Jag tänker ofta på döden. Inte så att jag går runt och tänker på att jag själv ska dö, det gör jag aldrig. Utan på att om någon jag älskar skulle dö. Det är min största rädsla! Jag kan inte föreställa mig vilken sorg jag kommer känna när någon av mina föräldrar dör. Eller att de blir så gamla så att de har ont överallt, inte kommer ihåg någonting etc.

När jag började jobba inom Hemtjänsten, hatade jag det. Allting var så nytt för mig, sorgen de gamla kände, hur ont de hade, hur mycket de led, hur tråkigt de hade. Det var alldeles för mycket verklighet för mig. Jag klarade inte av att ta det. Men tillslut vänjer man sig, som med allt annat. Men jag är en väldigt känslig människa som blir ledsen av att se någon annan ledsen. Men jag har lärt mig så fruktansvärt mycket av mitt jobb. Jag har utvecklats så himla mycket. Jag ser livet på ett annat sätt nu, jag förstår människor på ett annat sätt.
Samtidigt finns det självklart en del av de äldre människorna som inte är ledsna. Som glädjs åt alla minnen de har och slipper ha ont hela tiden och slipper känna sig ensamma.

Det jag har kommit underfund med är att den sociala biten betyder mer än allt annat. Alla äldre som har familj som bryr sig om dem, som kommer och hälsar på ofta och som ringer hela tiden, de är friskast. De som är ensamma tynar bort och blir sjukare och sjukare. Det är verkligen så! Det spelar ingen roll hur sunt de har levt och hur mycket pengar de har på kontot. Det som spelar roll är om de får kärlek!

Jag hatar att det finns så många människor där ute som är helt ensamma. Som inte har någon att dela med sig till, som inte har någon att bråka med, som inte har någon att prata med, som inte har någon att krama och som inte har någon att ringa till. Människor vars hem det alltid är tyst i. Människor som blir glada när en telefonförsäljare ringer, bara för att de har någon att prata med i någon minut.

Jag är så jävla glad över att jag inte är ensam. Men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på hur ensamt vissa har det. Och då gör det så jävla ont i mig!


Bio-time

Sitter fortfarande och pumpar musik. Fan vad jag älskar't.
Ikväll blir det bio, vilket passar mig utmärkt då jag ska upp 6.00 imorgon. Då har man gjort något mysigt, även fast det inte blir så fasligt sent.
Jag och Karlmark ska se; Sommaren med Göran. Fan vad jag ser fram emot de! Peter Magnusson är ju den bästa komikern i världen, han gör mig helt lycklig. Jag förstår inte hur man kan ha sådan humor som han har. Bäst är vad han är! Och jag slår vad om att denna film är riktigt bra.

Puss!



RSS 2.0