Lite bilder från Kos










 


Min fina


Jag älskar min fina fina Karlmark så mycket.
 Ikväll blir det en sleepover hos min fina Karl the Man. Ska möta henne om ett tag på Heidenstam så ska vi hyra en film och köpa lite gott. Men först en kaffe latte och en cigg med älskade paps!


Ärligt talat så är den största anledningen till varför jag är lite "rädd" för att flytta härifrån mina vänner. Jag vet ärligt talat inte hur jag skulle klara mig utan dem. Visst att man träffar personer där. Men jag kommer inte ha någon av mina närmsta där, som jag vet skulle ställa upp när jag behöver någon och som jag kan berätta allt för. Men samtidigt ska jag vara glad över att jag har sådana vänner. För det har tyvärr inte alla.

Overkligt...Äntligen

Igår så fick jag höra de orden jag har väntat på i mer än fyra ord. Ord som jag ville höra mer än allt annat men aldrig riktigt vågade tro på att jag en dag skulle få höra dem. Men igår fick jag det.
"Michael åker från krigszonen idag, föralltid." Jag skulle aldrig kunna förklara hur det kändes att höra de orden. Aldrig. Jag sitter och gråter av lycka nu, medan jag skriver detta. Det känns fortfarande overkligt.
Dagen jag fick reda på att han skulle gå med i Marinkåren och åka ut i krig var den värsta dagen i mitt liv och jag minns den som igår. Dagen jag fick reda på att han hade klarat sig och skulle åka ifrån kriger var igår, och det var den bästa dagen i mitt liv.
Den bitande saknaden och den jävla oron, den jävlajävla oron som jag inte ens har orkat prata om, även fast den alltid har funnits där, hela jävla tiden. Bara att det har varit för jobbigt att prata om det. Jag har oftast svarat snabbt på frågor om Michael, har inte orkat. Förutom ibland, med mina närmaste vänner när jag inte längre kunde dölja det. Jag har mått dåligt, verkligen dåligt över det här i mer än fyra år. Och nu är det över. Och du överlevde, du klarade dig, även fast det var nära ögat ibland. Men allt det där spelar ingen roll nu. För du klarade dig.
Ingen kan förstå hur lycklig jag är över det här. Ingen. För ingen har kunnat förstå min saknad och min oro. Ingen.


Älskadeälskade du. Och nej, han är inte seriös på bilden för fem öre.

Hur ska tiden räcka till?

Jag känner mig så stressad just nu. Stressad över framtiden. Hur fan ska tiden räcka till egentligen!? Det är så mycket som jag vill göra, så mycket som jag vill upptäcka och jag vill resa överallt samtidigt som jag vill plugga och jobba. Jag vill träffa intressanta människor och jag vill se vackra och mindre vackra platser. Jag vill bada i alla stora hav och jag vill leva som att det inte finns någon morgondag. Samtidigt måste jag vara realistisk, jag vet att det inte riktigt fungerar så. Men jag orkar inte gå runt och känna mig rastlös och uttråkad längre. Människor som nöjer sig med att alltid obba på samma jobb, alltid bo på samma ställe och aldrig flytta förbryllar mig. Hur kan man nöja sig med det!? Speciellt när man är ung. Det är verkligen inget för mig! Kanske när jag blir äldre men fan inte nu.
Man växer av egna erfarenheter, inte av att sitta hemma och se det på tvn. För mig skulle det inte vara ett riktigt liv.


Bilder från Axels minifest i måndags





En vanlig utstyrsel på Hultsfred

Såsom jag är klädd på denna bild var helt normalt på Hultsfred. Detta var en stor anledning till varför jag gillade festivalen så mycket!



Nej, nu måste jag försöka få i mig lite lunch och sedan är det bara att åka och jobba. Idag har även jag och baby varit tillsammans i 10 månader, så grattis till gulliga oss :)

Back from Hultan

I söndags kom jag hem från Hultsfred. Vi campade där i sex dagar och det var otroligt roligt. Vi träffade så sjukt mycket sköna och spårade människor. Och alla våra grannar var bäst! Vi måste köra en favorit i repris nästa år :)

Detta var det bästa med hela festivalen:

I tisdags åkte Fabian och Gustav från Norge till Hultsfred och plankade in på festivalen, bara för att baby ville sova med mig en natt. Det var underbart att få sova med hans armar runt mig.

Jag och Marina stod längst fram på THE KILLERS! Trots att jag inte kunde röra mig en mm och trots att vakterna fick bära ut människor från publikhavet hela tiden för att folk svimmade titt som tätt och trots att det spöregnade så grät jag av lycka. De spelade alla mina älsklingslåtar och jag fick ögonkontakt med Brandon Flowers några gånger. FAN VA LYCKLIG JAG VA!!

Alla sköna människor, all öldrickande, allt skratt etc.


Hursomhelst, direkt när jag kom hem träffade jag Fabian. Vi har varit hos honom och myst typ hela tiden. OCh igår gick vi ut och jogga och det är läskigt hur dålig min kondition har blivit. Jag måste verkligen börja träna igen!!

Nu är jag hos Sofia vi har ätit och pratat lite. Ikväll ska jag hem till Fabian igen.

PUSS OCH PUSS!

Musik är allt



I'm in the corner waiting for the light to come on
that's when I know you're alone
It's cold in the desert, water never sees the ground
special unspoken without sound

Told me you love me, that I'd never die alone
hand over your heart, let's go home
Everyone noticed, everyone has seen the signs
I've always been known to cross lines

I never ever cried when I was feeling down
I've always been scared of the sound
Jesus don't love me, no one ever carried my load
I'm to young to feel this old


Here's to you, here's to me
on to us, nobody knows
nobody sees, nobody but me.


TA MIG TILLBAKA NUUUUUU


Vi badade nakna i havet vid fem-sex på morgonen

vi var minst sagt slitna varje morgonen efter allt festande.


haha, asså vad var det här för förrätt egentligen??

Haha, mojiton har aldrig haft så kul som hon hade där :')

Det är sexigt med röd tunga.

Shorty got low low low low low low low loooow

Den här hunden var så sjukt söt! PUSS

Sexy mama

Det vart mycket tequila drickande där nere.


Mer bilder från Kos


På bussen som skulle föra oss till vårat hotell "St Constantine"

Eftersom att vi kom till hotellet vid halv ett på natten första kvällen, gick vi bara ut och tog en burgare och sedan drog vi till en salsa klubb och drack drinkar.

Första doppet i havet. Fan vad roliga våra brottningsmatcher var. Derblomman förlorade varje gång. Haha. Och jag vann varje gång....förutom en då...


Lite bilder från Kos

Lägger upp lite bilder som Paulina har lagt upp i sin blogg. Jag hade ju ingen kamera med mig, så jag väntar på fler bilder av tjejerna! Jag vill ha ett jävla bildregn tjejer!!


The Beach Boy med våra älskade Corona

Yes, jag och Jullan körde topless på stranden typ hela resan.

På väg till hotellet från stranden.

Jag och Pauie på våran balkong innan vi skulle ut och äta. Detta var första kvällen.

Vid sex på morgonen went we skinny dipping i havet. Efter det så....Haha, det vill ni inte ens veta. Drägg på hotelll rummet.

Pauie doppar fötterna.

Innan vi skulle ut och äta.

Det här måste vara en utav de vackraste bilderna på Julia och Maarit som jag någonsin sett.

bilder från Fjällnora


Johan var chaffis.

Jag va väldigt trött i baksätet med tanke på att jag inte har sovit något inatt (och typ ingen natt på Kos heller)

Nice!

Hemma från Kos

Jaha, så nu var man hemma ifrån en underbar vecka på Kos. Jag har haft det helt jävla fantastiskt med mina fina brudar. Detta var verkligen en av de bästa veckorna i mitt liv. Snacka om vilka minnen vi har nu brudar! Och alla jävla internskämt, haha. Vi kommer aldrig sluta snacka om den här resan alltså. BÄSTBÄSTBÄST! Så mycket som vi garvade där, har vi nog aldrig gjort förut.


Kom hem vid fyra på morgonen, då väntade fabian på mig hemma hos mig. Vi sov typ ingenting eftersom att han skulle iväg till Norge nu idag och när han kommer hem drar jag till Hultsfred, så vi kommer inte ses på två veckor till. Jag saknar ju honom!!!! :( Men vi hann vara med varandra lite iallafall.


Idag har jag varit och badat i Fjällnora med Paulina, Johan, Maarit, Julia, Markus och Hannes. Nice! Det gäller att ta vara på vädret här i Sverige också.
Ikväll ska jag vara med Sofia och Karlmark tror jag. I miss them.
Sedan blir det jobb alla dagar tills jag drar till Hultsfred, som jag gör på MÅNDAG! WOOOOHO!

Förbered er på bildregn senare

RSS 2.0