HULTANHULTAN

Cindy Lauper till hultan!

Nu är jag en riktig tröttis, så nu ska jag lägga mig och läsa och sova skönt, förhoppningsvis. Drömmer alltid så mycket konstiga drömmar nu för tiden.


Godnatt på er

Kvinnofarmen

Nu var första föreställningen avklarad och det känns bra. Men jävlar vad mycket folk som kom och kolla, fanns ju knappt ens stolar till alla! Jag var riktigt nervös, eftersom att jag kommer in på scen och säger den första repliken först. Skakade ju. Men det gick riktigt bra, även fast vi glömde lite repliker och hittade på lite nya, men så är det alltid!
Fick bra respons efter, känns skönt! Jag är stolt över hela min grupp! Imorgon har vi föreställning igen, jag är pepp.

Förövrigt vill jag bara säga tack till mamma och per som kom och kollade och även gav mig en ros, även tack till mina fina vänner karlmark, sofia och elin som kom och kollade :* och såklart tack till världens finaste pojkvän som också var där!
Puss på er! Massor av pussar.

Varför har jag så fina människor runt omkring mig? Som alltid får mig att må bra och skratta? Jag är så lyckligt lottad.






Internal Dialogue

You did the right thing,
covered your scars
Challenged your faith
and closed your eyes driving cars
For all that they knew
you were safe home
But you went through hell
whenever you were left alone

But you could see where I had been
from the pictures that they took
I tried to look positive at things,
Faced myself but didn't look

that was not honest
I was not healthy
I am not honest, honest.

The Killers, sån jävla kärlek!

Jag vet att jag har tjatat om det här förut, men jag kan fortfarande inte fatta att jag ska se det bästa bandet i världen i sommar! Ni förstår nog vilket band jag menar; THE KILLERS! Sitter här och pumpar deras musik och drömmer mig bort. Jag drömmer mig till Hultan, när de står framför mig och tusentals andra. Då kommer jag vara lyckligast i världen, det lovar jag!

Besatt?

Kollade just runt på vimmelbilder och då hittade jag denna på mig och  från i lördags på Platina. Jag ser verkligen besatt ut. Hahahaha. Jag lägger min vanliga "se söt ut o le" pose, men den blev rätt misslyckad den här gången :')
Aja, love you älskling!
 
 


Nu ska jag dra mig mot stan och möta upp Ikbrudarna. Idag ska vi gå och lyssna på olika föredrag om hur olika linjer, kurser och program fungerar på universitetet. Självklart ska jag gå och lyssna på "samhällsvetenskapare, socionom etc" för det är de riktningarna jag känner skulle passa mig absolut bäst.

Och så vill jag bara slänga iväg ett GRATTIS till min älskade Samantha som blir 19 år idag, eyeyeyey! CONGRATZ DARLING!

Man blir som man umgås

Jag är en fullt normal människa med fullt normala nära och kära. Jag menar se bara på två av mina bästa vänner och min pojkvän. Det är så normalt som det kan bli. Snyggt också för den delen. Nästan så att det börjar pirra mellan bena, he-he-he.




RSS 2.0