Lordagkvall

Fan vad bakis jag har varit idag.
Igarkvall gick jag, louis, maryann, paps, mike, john, peter och hans tjej Evelyn ut och at. Efter lite dricka till maten blev vi unga sugna pa utgang. Och utgang blev det till typ sex sju pa morgonen. Riktigt nice att va ute i Madrid stad igen. Aven fast vi hamnade pa lite val konstiga stallen. Men jag fick dansa salsa vilket gjorde hela min kvall typ. Alskar musiken har ju! Sen e manniskorna har sa javla nice. Varfor e svenskar sa reserverade! aja, antar att det bode e pa gott och ont att vi e sa.

Nu har Louis och mary okt hem ockso. Kanns sorgligt. Imorgon aker mike hem och pa mandag jag och paps. Baby e i uppsala nu, det kanns konstigt att han e dar nu men inte jag. Jag vill faktiskt hem till honom nu. En manad e alldeles for long tid att inte ses pa.

Aja, ska fortsatta kolla pa film nu.

Pussis!

Thursday in Madrid

Hallu!

Shit, dagarna bara springer fram vilket kanns riktigt trist faktiskt. Jag vill inte aka hem an. Louis och Mary oker liksom hem pa lordag. Om tva dagar. Jag och paps aker hem pa mandag. VILL INTE! Men ifs sa far jag traffa min baby da. Vi har inte traffats pa en manad!!!! Fan vad jag saknar honom. Och sa far jag ju faktiskt se New Moon. Kan ju ga och se den har om jag vill. Men vill se den forsta ggn med baby.

Ni anar inte hur mycket jag gar varje javla dag!! Flera timmar om dagen. Men det e nog bra med tanke pa allt man ater har. Hela jalva tiden typ. I love it. Har varit pa massor av museum och jag har typ  borjat intressera mig for konst.. HAHA, jag liksom! What the fuck happened.

Har bara shoppat ett par jeansleggings och lite sockor. Finns sa javla mycket jag vill kopa. Men let's face it I don\t have the money. Mst borja spara en javla massa tills jag flyttar. Sen vill jag ju kopa massor av fina julklappar till alla.

Aja, ikvall ska vi ut och keka som alla andra kvallar. Sen kanske jag drar ut  med john, mike och peter. Vill ju uppleva Madrids nattliv igen, underbart ju!

Puss och hej. Saknar mina gullerumpor.

Sunday in Madrid

Idag kom Louis och Maryann och fan vad roligt de va att traffa dom igen!! Och sa javla kul att se pappa och louis tillsammans. De e sa sjukt lika. (Fia, du skulle do av garv om du sag dm tillsammans, fatta tva som pappa liksom) Idag har vi varit i Madrid stad hela dagen och gatt runt. vi avslutade kvallen med att ata god mat pa en restaurang och dricka gott vin. I just love this city. Funtar fan pa att flytta hit in the future.

Nu ska jag kolla pa film med paps. Imorgon ska vi upp tidigt och vara ute hela dagen.

En sak till. I'm so happy right now. Hela (nastan) familjen e samlad och de gor mig sa lycklig. It feels great. I love my family so so so much.

Fick varsta nostalgi kanslor nar jag gick forbi en restaurangen jag & fia at pa forsta kvallen vi va har. Och jag typ satt och "flirta" med nan indiansnubbe och fia tyckte jag va as tontig. Hahahah.


Saturday in Madrid

Hallu mina gullisar!
Jag har det helt underbart med min paps och mina brorsor. Idag har vi varit pa stora shopping gallerian men jag kopte inget. Ska vanta tills nar Mary och Louise kommer (som dom gor imorgon:D:D) sa da kan jag shoppa med Mary.

jag har det BAST iallafall. Och vadret e fett nice. Jag svettas i min skinnjacka. Behover den inte ens. Nice som fan att fa se solen hela tiden. Det gor mig direkt piggare.

Puss pa er.

I'm in Miami Bitch


Den här låten kan jag lyssna på hur mycket som helst. Skönaste jag hört på länge!


New Moon

Jag och Pauie sitter och tittar på trailern till New Moon och dreglar. Shit vad jag måste se den!
Tyvärr så åker ju jag till Madrid imorgon, då den har premiär! FAAN! Får se den direkt när jag kommer hem.


Henok Achido - High on Life


Jag ÄLSKAR den här låten. Sjukt bra.

When the drugs don't work no more you get high on life. That's what they say when you're feeling down.

Lite bilder från fredagen:




Jag älskar dig.



Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna såhär mycket för en person.


Fulast vinner

Vi körde (läs:Jag) FULAST VINNER igår. Och jag tror att jag vann. Rätt överlägset faktiskt.







Lördag

Jaha, vad har jag gjort de senaste dagarna då? I torsdags sov jag Hos Linnie, alltid lika mysigt. Och igår jobbade jag från 13-22 och sedan drog jag snabbt hem och fixade mig med Karlmark sen var det bara att bege sig till Bj för en SKIT ROLIG utekväll. Som alltid nuförtiden.

Lite bilder:






Jag kan inte skilja på

Ne Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig.





Onsdag

Hejsan hejsan

Så nu sitter vi här igen.. I Maarits och Julias vardagsrum. Maarit är fortfarande äcklig, men jag försöker att fokusera på annat.

Nej,men serilöst. Haft en mysig dag idag. Fia kom till mig så drog vi hit till Jullan och Maarit, har käkat lite pizza och nu ska vi dricka te och spela kort. Ikväll ska soffipropp sleepa hos mig. Myspys!

Puss och kram Jan Banan.


Euh

Ville bara skriva en liten rad om hur äcklig och ful Maarit är. Jag spyr av hennes närvaro. Försöker låtsas som att jag inte känner hennes äckliga pisslukt men det går inte.

VARFÖR MÅSTE VISSA MÄNNISKOR VARA SÅ JÄVLA ÄCKLIGA!?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Thoughts

Trots att jag har har haft en ytterst mysig fika med fina vänner och trots att jag sedan gick och köpte tacos med Robin, Nicole, Pauie, Julia och Johan för att sedan gå hem och tillaga det hos Robin, Maarit och Julias place och trots att jag har skrattat som tusan och haft böghög med hela ligan så värker det i mitt hjärta.
Minsta lilla någon säger börjar jag gråta och jag känner mig ensam trots att jag sitter i ett fullt rum med nära och kära.

Vet inte varför jag skriver egentligen. Vill bara säga ett tack till min fina vän Linn. För att hon finns där och orkar höra på mig. Jag är så otroligt glad över att jag har så fina, men framförallt smarta vänner.

Back in Sweden, Uppsala

Nu är jag hemma igen. Har haft fyra helt otroligt underbara dagar med min baby. Det var som att sväva på moln hela tiden. Men nu känns det ju så jävla deppigt. Nu kommer vi förmodligen inte att ses förrän i december någongång och usch, jag orkar inte ens tänka på det. Jag är så van att ha Fabian här hemma, att alltid kunna åka till honom när jag behöver lite kärlek.
Jag vet att vi klarar det här, jag litar på honom till hundra procent. Man måste verkligen göra det om man ska ha ett långdistans förhållande. Men, jag kommer inte klara av att ha det så länge. Ärligt talat så flyttar jag hellre till honom än att bo här utan honom.

Jag känner mig ensam som fan just nu. Så jävla känslig, haha. Men alla mina vänner har pojkvänner som de alltid myser med. Och jag är så sjukt sällskapssjuk, känner mig så lätt ensam.

Men jag försöker tänka positivt. Visst, det är jobbigt att sakna. Men jag anser att saknad är något av de finaste som finns, om det är ömsesidigt, vilket det är för oss. Oss. Vi två.

Jag älskar oss.


RSS 2.0