söndag

Chalalala, sista jobbpasset ikväll då innan semestern. PUSS på den. Drar ju till P&L imorgon, woopwoop.

Midsommar var awesome, god mat, god dryck, gott sällskap & så vidare ni vet...Jobbade igår med bästa Monica sen drog jag hem till Gustav och bara tog de kanonlungt.

NU ska jag betala mina jädrans räkningar som är allför höga och sen blir det ba att ta hojen & trampa iväg till jobbet. Ikväll ska jag bara umgås med min kära gris eftersom att vi inte kommer träffas på en vecka, vilket är FÖR LÄNGE för oss.



midsommar!

Jobbade till 12 idag igen då. Pucko jag råkade sätta mig på fel buss imorse, inget ovanligt för att vara mig iofs. Stressade som en idiot sen tog jag och Massoumeh taxi upp till Gränby C eftersom att stan tydligen var stängt. Mötte upp min fina Åsa. Anledningen till att jag åkte dit var för att tjacka en långklänning men det slutade med att jag köpte tre par skor istället & krubb på Bk. Sån är jag!

Kom precis ut ur duschen. Nu blir det till att fixa sig för att sen dra & grilla hos HG & Matilda.

Kisssssssssssssssssss.



Hahaha fotbollsproffset Ansa(???????????)


rainy thursday

Nu jävlar ska jag ta tag i bloggandet igen. Planen är att tjäna 100 lax i månaden på den. Mina planer brukar oftast gå i kras, blir nog så med denna också.

Hursom, jobbade till 12 sen va det bara att bege sig till Mojiton i spöregnet. Mamman med den härliga dialekten kom & hämta oss & så brummade vi iväg till Gränby C för att köpa det viktigaste till Peace&Love.

Kan sammanfatta de viktigaste köpen med detta sms från Mojtion:

"Haha vi är så sköna. Summan på kardemumman är att vi handlade alkohol för 800 kr st och mat för 200 st st. That's the way we roll ya'll."

Sådär ja. Vi kommer rocka (ehm....rocka) på Peace&Love.

NU ska jag möta Sambam för att dra en liten träning på Centralbadet.








RSS 2.0