Kent - På Drift

Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt

November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon därute ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort



Happy me

Jag springer runt här med världens lyckorus i kroppen. Det bara bubblar i mig. Egentligen har jag haft en rätt "tråkig dag". Har bara varit ute med hundarna och sedan har jag städat och plockat lite.  Och snart ska jag börja laga lite mat så att den kanske är klar när Fabian har slutat jobbet. Varför jag är så lycklig vet jag inte. Men det kan nog bero på att jag har ett jobb, jag har alltid mat på bordet, jag har så fina människor i min närhet och framförallt så har jag en varm och skön säng att gosa ner mig i om kvällarna. Det är verkligen något att vara lycklig över!

Hoppas att ni också är lyckliga.


Some deep shit man, He-he.

Jag är så jävla less på allt snack om droger, jag är så jävla less på att ha det omkring mig hela jävla fucking tiden. Jag är less på det helt enkelt. Fan vad less jag är på det!

Det är sorgligt egentligen, att jag ens ska behöva känna så. För några år sen var droger mycket ovanligare. Nu hör jag snack om droger eller att nån röker varje dag, precis varje dag.

Visst, röka är ingen allvarlig drog i måttlig mängd. Men vem fan röker i måttlig mängd? Helt seriöst. Och sedan börjar de flesta testa annat, det blir tyngre och tyngre hela jävla tiden. Människor kan aldrig bara vara nöjda. Vi strävar alltid efter nya rus, att känna något nytt eller att inte känna alls. Hur lyckliga kan då människor vara? Och kom inte och säg att bara för att man tackar nej till droger så är man tråkig, det är snarare tvärtom. Jag känner ofta lyckorus enbart av att jag lever och att jag har så fina människor runt omkring mig. Det är de rusen som är de absolut bästa! Iallafall för mig.

Och visst, man lever bara en gång. Så varför då inte ta tillvara på livet i vaket tillstånd och skapa minnen som man sedan kan se tillbaka på och le. Istället för att röka bort alla minnen och inte komma ihåg de där små detaljerna som faktiskt gör livet så jävla vackert.

Människor som jag beundrar är inte de som pratar mest, festar hårdast, dricker mest och röker på. Människor jag beundrar är sådana som gör något de verkligen älskar, som njuter av varje levande minut och som, även fast de gått igenom många jobbiga perioder, faktiskt är riktigt nöjda med livet och som har lärt sig att uppskatta alla små ting som många inte ens lägger märke till.

Oj, nu svävar jag iväg som vanligt. Egentligen skulle jag bara skriva och säga att jag hade det mysigt med Paulina. Men så fastnade jag här! Nu ska jag gå och pussa på mina två lyckopiller, nämligen Sigge och Siri.


<3

Hösten 06 kramade ni om mig länge och sa:
" Vi håller dig hårt Annalisa"
 Och det var precis det ni gjorde.

TACK!




Petter - Logiskt

Den här låten älskade jag förut, men jag spelade sönder den. Nu när jag lyssnar på den, älskar jag den precis lika mycket igen. Texten är riktigt bra också!




Kluven

Jag känner att jag har så mycket att skriva just nu att jag inte ens vet i vilken ände jag ska börja.
Jag vet egentligen inte så mycket alls just nu. Framtiden är oklar och det förflutna är inte bearbetat.

Jag har skrivit många sidor i min dagbok ikväll, det är alldeles för personligt för att dela med mig med någon. Men ibland finns det ingen bättre medicin än att skriva.

Nu har jag kollat på film med pappa och john. Det blev en Beck film. Gunvald är som vanligt skönast.


Girl interupted

Kom hem från min fina Elin för ett slag sen. Vi kollade på filmen Girl Interupted, som jag faktiskt aldrig har sett förut och den var riktigt bra.  Och fan va vacker Angelinga Jolie är i den filmen! Hon är ju så jävla naturligt vacker. Perfekt! Även fast hon spelade psykiskt sjuk och helt sliten så var hon ändå riktigt jävla vacker. Gah, om jag var kille skulle jag vara kär i henne.



SNYGGING

Nu blir det återigen en film. Men nu med min fina papsedipaps. Ska även göra iordning lite kvällsmat, tror jag.

PUSS!

Oslo är nice

Sitter hemma hos Anton och Daniela nu. Jag och baby håller på att laga mat medan Daniela och Anton vilar. Det är verkligen fett härligt här. Finns alltid något att göra. Jag kan verkligen se mig bo här. Så.. ja, det blir nog så! Fast imorgon åker vi hem för baby ska jobba på torsdag :( Det är lite booring. Ikväll blir det dricka... Och tidigare idag åkte vi ut med båt till någon ö.

Puss!


Natti

Borde kanske sova lite? Med tanke på att vi ska åka med sju tåget från station imorgon. Men äh, vi ska ju sitta på en buss i tio timmar så kan försöka sova då. Kruxet är bara att det nästan är omöjligt för mig att sova på buss, plan, tåg etc. Eller det är ju omöjligt, kan verkligen inte, oavsett hur trött jag är. Men det kanske har ändrats nu? Who knows..

Så, nu ska jag lägga mig och läsa lite och sedan sova

Natti



Lite bilder;

Jag och Karlmark på Grönan och Lady Gaga:




En bild från när vi va hos Tobbe på mig och Åsa:


Myskvällen igår med fia och Pauie:




Bilder från Grönan i söndags







RSS 2.0