Poor me

Har precis tagit ett varmt och skönt bad. Var ute med Sofia för ett tag sen. Alltid lika skönt att prata med henne, vi kan verkligen berätta allt för varandra. Så härligt att ha någon som aldrig har svikit. Under 12 års tid har vi varit vänner och hon har aldrig svikit mig. Är inte det unikt? Sån vänskap som vi har växer fan inte på träd om man säger så.

Nu ska jag skriva ner stödord för mitt tal imorgon, är så sjukt nervös. Har jag sagt att det är de värsta jag vet att hålla tal? Jag skulle läsa upp det för Fabbi i telefonen och jag började skaka. Jag menar, det är min pojkvän och han kunde inte ens se mig, haha. Undra hur jävla mycket jag kommer skaka imorgon isåfall.


.....Stackars lilla mig :( Lite synd om mig är det allt.

Lördag

Drog från People tidigt igår. Mitt hatställe. Hur jag än gör så kan jag verkligen inte tycka om det där stället asså.
Så, jag gick hem och typ tittade in i väggen i två timmar och sen somnade jag. Jag hade så äckliga drömmar, fyfan. Jag drömde att en person som står mig väldigt nära dog flera gånger om, på olika sätt, det ena sättet hemskare än de andra. När jag vaknade grät jag sjukt mycket och fick panik och tänkte att när man drömmer att någon ska dö så gör dom de.

Jag försökte då tänka på lyckliga minnen. Och jag kom på att ett av mina lyckligaste minnen var när jag och Sofia var i Onsala med hennes mamma. Sofias mormor hade precis dött och vi åkte dit för att Sofias mamma skulle börja rensa hela huset eftersom att de skulle sälja det :(:(:( Men hursomhelst så låg jag och fia på den stora trädgården och solade, vi hade precis vart och badat. Då kommer fias mamma och frågar: Tjejer är ni hungriga? Jag tänkte att vi kunde svänga förbi Mcdonalds och köpa lite lunch sen vidare till Liseberg.
Jag och sofia vart så sjukt glada då, haha. Vi var ju 10 år. Mcdonalds var gudomligt då och Liseberg det slog ju högre än allt. Sofias mamma gick runt med oss där hela dagen, hon kan inte ha haft så kul, haha. Men vi hade så sjukt kul.

Jag saknar Onsala, jag kan inte tänka mig hur mycket fia saknar det. När man åkte dit lämnade man allt annat bakom sig och det var bara den oskuldsfulla barndomen som gällde. Där fick jag vara ett barn.

Jag kom också att tänka på vilken fin människa Ullis (sofias mamma) är. Som alltid vill hjälpa andra människor och som bryr sig så mycket om alla. Det har Sofia fått från henne. Båda två är riktigt omtänksamma och värnar om dem de älskar.
Ullis har gjort så mycket för mig, faktiskt. Jag är verkligen tacksam för det. Och de kommer jag alltid att vara.


Lykke Li Feat Kleerup - Until We Bleed

Den här låten är ju så jävla skön. Den va soundtrack till I taket lyser sjärnorna också, de vettö!





Birthdays


jag fyllde 16 år. He-he-he.


jag fyllde 17 år. He-he-he.


jag fyllde även 18 he-he-he.

I taket lyser stjärnorna

Kom precis hem från bion I taket lyser stjärnorna. Den var riktigt bra o sorglig. Jag och Karlmark satt och lipa som två små töntar, medan samantha satt helt likgiltig, haha. Vilka mesar vi är. Men självklart är boken bättre än filmen. Men så är det ju faktiskt alltid. Den var fin och sorglig, men ingen Forrest Gump film om man säger så.
Men absolut sevärd!



Parlapiano

I hope you live a life that you’re proud of and if you find that you’re not,
 I hope you have the strength to start all over again.


Nyckeln till Frihet

Var som sagt hos min älskade Paulina och kollade på Nyckeln till Frihet. Jag vet, det är en klassiker som man borde ha sett. Men jag hade faktiskt inte sett den, men...den var så otroligt bra! Åh, en såndär film man allltid kommer komma ihåg.
Efter filmen mötte jag söta Anna och gick med henne till Willys sen tog jag en prommis hem :)


Bigbro & lilsis.

Jag visste inget om saknad innan du försvann.






Storbror Michael - min hjälte och den finaste människan som existerar på denna jord.

Mat.

Snart är denna måndag slut och en tisdag sätter igång. HAHAHA ville bara skriva så för att leka duktig skribent. Hehe aja, ingen fattar säkert min humor ändå....

Men iallafall de enda jag har kommit underfund med idag är att jag och några av mina vänner har ätstörningar men vi är för lata för att spy :) What can I say? Mat är kärlek.










jag har ungefär tuuuuuuuuuuusen bilder på när jag och mina vänner sitter och äter. Mat är verkligen kärlek.

vinkväll hos levo

Min fina sami & moi

tjejerna samlade + en johan höhö


de 4 aporna oh-oh.

bilderna är som vanligt tagna av vår alldeles egna colaburk

Vi är alla bra, :)

Ikväll har jag varit hemma hos min fina sofia och bara tagit det lungt. Vi åt lite godis och spelade lite yatzy. Alltid skönt att träffa henne. Vi behöver liksom aldrig göra något speciellt eller prata överhuvudtaget när vi är med varandra. Som systrar, det är vad vi är :)

Förövrigt så är det sjukt hur verkligen ingen är nöjd med sig själv, iallafall inte helt nöjd. En person som jag anser är perfekt, ser sig själv som imperfekt. Så jävla tråkigt att det ska behöva vara så. Speciellt vi tjejer, vi borde skärpa oss asså!




wiwi



Jag älskar oss. :)

RSS 2.0